Terug-/Bezetmelders
 
LocoNet
 
XPressNet
 
xTreme Keerlus
 
Wissel-/Sein- decoder
 
Winkelwagen
 
In de aanbieding
 
 
Privacy verklaring.
Kontaktgegevens:
RoSoft
Cirkel 7
4384DS VLISSINGEN
KVK 20165691
0627500686
info@rosoft.info

Uitwisseling van uw persoonsgegevens We delen uw persoonsgegevens niet met derden, behalve wanneer dit wettelijk noodzakelijk is.
Verwerkte gegevens We verwerken de volgende gegevens van u: naam, adres, woonplaats, postcode, land, telefoonnummer, emailadres, bestelhistorie, betaalhistorie.

Cookie verklaring De website gebruikt cookies voor de technisch correcte werking. Uw IP adres wordt gedeeltelijk gemaskeerd voordat dit gebruikt wordt in statistiek, zodat dit niet naar u persoonlijk kan worden herleid. De veiligheid van uw persoonsgegevens wij zorgen via CCV shop voor beveiliging van uw persoonsgegevens. Dit doen we onder andere door het gebruik van encryptie, virusscanners, HTTPS en wachtwoord beveiligingen. Inzage en wijzigen van uw gegevens

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over uw persoonsgegevens of de verwerking hiervan kunt u telefonisch 0627500686 en/of per email info@rosoft.info met ons contact opnemen.
Na inloggen op deze website kunnen wij  online uw gegevens bekijken en wijzigen. Uw rechten U heeft de volgende rechten: •uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we van u hebben, en wat wij daarmee doen •inzage in de persoonsgegevens die we van u hebben •het corrigeren of laten corrigeren van fouten •het verwijderen van verouderde persoonsgegevens •intrekken van toestemmingen •bezwaar maken tegen het gebruik.
Klacht indienen Indien u vind dat wij uw gegevens niet op de juiste manier verwerken, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Dit is de Autoriteit Persoonsgegevens. https://autoriteitpersoonsgegevens.nl
1.  WDD(4)
2.  s88SD16-n (smd vers..
3.  ServoSwitch met Servo
4.  xTreme Keerlus
5.  DiodeSchakeling
 
Alle bedragen zijn inclusief BTW   
Powered by CCV Shop webwinkel
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.